سلام برنامه کریستال پلیر تنها یک قسمت از فیلم را زیر نویس نشان میدهد (4قسمت 25 دقیقه فیلم)قسمت هایه دیگر فیلم زیر نویس تکراری نمایش داده میشود چه کار باید کرد که هر قسمت زیر نویس خود را داشته باشد؟ تشکر
سلام من زیاد با این مکان اشنا نیستم و اگر در مکان اشتباهی مطلب را بیان کردم ببخشیدو لطفا انتقالش دهید به قسمت مربوطه. زیر نویس فیلم angel_a وcaptivity را از سایت (زیر نویس) دریافت کردم و با برنامه کریستال پلیر فیلم را اجرا کردم که برنامه کریستال پلیر فیلم را به 4 قسمت زمان بندی شده نمایش میدهد (4 قسمت 25 دقیقه ای) و هنگامی که زیر نویس را اجرا میکنی تنها قسمت اول زیر نویسش مربوط به خودش است وبرایه قسمت هایه دیگر نیز همان زیر نویس قسمت اول (25 دقیقه ابتدایی فیلم) نمایش داده میشود. ایا برنامه power dvd و media p_layer_این قابلیت را ندارند برای زیر نویس فیلم؟
ارش_007 wrote: سلام من زیاد با این مکان اشنا نیستم و اگر در مکان اشتباهی مطلب را بیان کردم ببخشیدو لطفا انتقالش دهید به قسمت مربوطه. زیر نویس فیلم angel_a وcaptivity را از سایت (زیر نویس) دریافت کردم و با برنامه کریستال پلیر فیلم را اجرا کردم که برنامه کریستال پلیر فیلم را به 4 قسمت زمان بندی شده نمایش میدهد (4 قسمت 25 دقیقه ای) و هنگامی که زیر نویس را اجرا میکنی تنها قسمت اول زیر نویسش مربوط به خودش است وبرایه قسمت هایه دیگر نیز همان زیر نویس قسمت اول (25 دقیقه ابتدایی فیلم) نمایش داده میشود. ایا برنامه power dvd و media p_layer_این قابلیت را ندارند برای زیر نویس فیلم؟
سلام من مشکلتون رو دقیقا متوجه نشدم. ولی می تونین از نرم افزار های زیر هم استفاده کنین.
برای پخش: Media P_layer_ Classic ViPlay
برای نقش بستن زیرنویس با هر برنامه ای: FFDshow یا VOBSub
از سایت videohelp.com می تونین این ها رو دانلود کنین.
ممنون از شما من برنامه kmp_layer_ را دانلود کردم و مشکل حل شد فقط متن زیر نویس captivity فارسی نمایش نمیدهد چطور میتوانم با برنامه kmp_layer_ متن زیر نویس فیلم را درست (فارسی) کنم.