سلام دوستان من اين مشكل فونت را با dvd p_layer_ sony دارم توي كامپيوتر درست نشون ميده ولي روي dvd p_layer_ sony درست نشون نميده ميشه منو راهنمائي كنيد اگه ممكنه جواب را به ايميل
This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it
بفرستيد متشكرم
tandis wrote: سلام دوستان من اين مشكل فونت را با dvd p_layer_ sony دارم توي كامپيوتر درست نشون ميده ولي روي dvd p_layer_ sony درست نشون نميده ميشه منو راهنمائي كنيد اگه ممكنه جواب را به ايميل
This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it
بفرستيد متشكرم
متاسفانه هیچ دستگاهی فونت فارسی رو نمی خونه (تا جایی که من میدونم) توصیه می کنم زیرنویس رو با فیلم تلفیق کنین و دوباره encode اینطوری زیرنویس جزئی از تصویر میشه و تو هر دستگاهی مشکلی نخواهید داشت.
tandis wrote: باتشكر از پاسخ شما ميشه راهنمائي كنيد به چه برنامه اي مي توانم زير نويس را به فيلم هاي DIVX بچسبونم ممنمون ميشم با تشكر
اول virtualdub رو بگیرین بعد ffdshow رو نصب کنین و Plugin اش رو هم برای virtualdub نصب کنین. بعد فایلتون رو توی virtualdub اضافه کنین و فیلتر ffvdub رو اضافه کنین و توی تنظیماتش sub_title_ رو تیک بزنین ، بعد باید فرمت تصویر و صدا رو انتخاب کنین و فایل avi رو save کنین.