هفت ترانه

نویسنده و کارگردان: بهمن زرین پور
بازیگران: لعیا زنگنه، شروین نجفیان، سحر جعفری جوزانی، ایرج راد، نغمه مکری ...
نمایی از داستانرويا فارغ التحصيل رشته موسيقي از وين تصميم دارد آنچه را كه مي انديشد در موسيقي به نمايش بگذارد. در اين مسير تعدادي نوازنده را انتخاب مي كند كه نيما جزو آنهاست و دلبستگي به نيما به او كمك مي كند تا ملودي ها را كامل كند.
حقیقتش این فیلمو من سال 1380 توی سینما دیدم، اما امروز که از شهرستان برمی گشتم توی اتوبوس برامون این فیلم رو گذاشتن که ما هم از بیکاری نشستیم و نگاش کردیم
یکی از فیلمای ایرانی بی شماری بود که من توی یه پروسه 2 یا 3 ساله به سینما می رفتم و اونا رو می دیدم (اون موقع 13 یا 14 سالم بود) یه مدتی بود که به شدت به سینما رفتن عادت کرده بودم این فیلمو بیشتر بخاطر لعیا زنگنه رفتم ببینم، بعد از اینکه فیلم شیفته رو ازش دیده بودم. قصد تحلیل فیلم رو ندارم، فقط می خوام بگم که این فیلم یکی از اوناست که به دیدنش می ارزه
به نظر من لعیا زنگنه قشنگ بازی کرده و کسی دیگه رو نمیشه بجای اون توی این نقش تصور کرد، شروین نجفیان بازیگر پر کاری نیست و از سال 68 تا زمان این فیلم توی سینما حضوری نداشته بود
جالبه بدونید که کارش رو با فیلم نار و نی و دزد عروسک ها توی سینما شروع کرد
یه اشکال فیلم این بود که خواهر نیما دیگه شورش رو درآورده بود و بعضی جاها دیگه غیر طبیعی میشد. یه مشکل دیگه به نظر من این بود که سحر جعفری جوزانی از نظر چهره به درد این نقش نمی خورد
خودتون قضاوت کنید طرف هر چقدر هم که از یکی بدش بیاد هیچ وقت نمیاد به خاطر سحر جعفری جوزانی بی خیال لعیا زنگنه بشه
چندتا ترانه توی این فیلم خونده میشه با صدای شروین نجفیان که 2 تاشون خیلی قشنگ بودن ...